teisipäev, 11. märts 2014

...

Omale suur praetaldrik, lisa varem tehtud nõudele ja kastmekann, veel omanikuta. Kõrgkuumus Havanna pruun ja kuldpruun kristalliline.


Ajalehetorudest korvid! Kaks ümmargust lõpuks valmis ja uues kodus ka juba ning juurde tegin ühe kandilise pojale sokikorviks. Kandilise korvi värvin valgeks.


esmaspäev, 3. märts 2014

Natuke üht, natuke teist ...

Vahepeal oli  mul kodus arvutivaba aeg, läpakas otsustas otsad anda ja vana lauaarvuti oli vaja enne uuesti kokku panna.
Keraamikat on muidugi kõige rohkem juurde kogunenud ja ikka lemmikvärvides.
Kõrgkuumusglasuurid: kuldpruun kristalliline, matt pronks koos valge Orioniga ja punakaspruun Havanna koos mati helepruuni glasuuriga Venus.

 
 

Esimest korda elus tikkisin pärleid pidukleitidele, pruudi ema kleidi vööle pross ja pruudi õele ka mõned pärlid kleidi kraele. Siiani olin pärleid tikkinud ainult tüllirooside südamikesse. Proovida polnud enne aega, kleidid läksid sõna otseses mõttes nõelasilmast pulma. Kui uuesti peaks tegema, siis arvatavasti juba teaks, mida teen ja teeks paljugi teisiti. Pärleid ise ei ostnud, lisasin ainult läbipaistvad kristallid oma varudest.
Võib-olla tuleb mõni pross veel juurde, tahaks igatahes veel proovida.


 Uue hobiga olen ka tasapisi tegelenud, kaks suurt ümmargust korvi koos kaantega said valmis, vaja veel värviga katta. Korvid on tütrele. Pilt ühest neist. Ajalehetorudest korvid saavad väga tugevad värvides üle nad akrüülvärviga, millesse segada sisse PVA liimi.