teisipäev, 23. september 2008

Oranž september!


Lisasin albumisse mõned tööd, mis on tehtud küll erinevatel aegadel, kui pildile püüdsin nad alles täna.



Pildil koorekann, kruus ja suur kann ning selle kaas. Suure kannu maht on veidi alla 1,5 liitri.
Värvitud mu lemmikglasuuriga - loomulikult beežiga, mis jääb mõnusalt laiguline.

***


















Ma pole küll üheski isetegija projektis osalenud, kuid täiesti juhuslikult valmis mul ka septembris oranzi värvi kaelakee. Kasutatud erineva suuruse ja kujuga oranze klaasist pärleid, kreemikaid lilleõisi (segu Helmehaldjast) ja vasktraati.

4 kommentaari:

elfriide tramm ütles ...

Tere Lillelemb!

Sattusin Hilise lingi kaudu siia ja vaatasin kaua ja mõnuga :). Millised lillepeenrad! HUvitav, mismoodi Sul õnnestub neid nii puhtana hoida ja muruservi nii sirgena? Kui sageli seda hooldad?

Keraamikat imetlesin samuti. Kirjutasid, et käite koos keraamikat tegemas (või et käiakse Sinu juures) - kuskandis Sa asud ja kas oleks ka võimalik savivoolimisega liituda?

Liia käsitöö ütles ...

Tere, tere ka sulle Elfriide!
Lillepeenraääri korrastan tavaliselt siis, kui muru niidetakse või veidi harvemini. Siis pügan lihtsalt kääridega muruääre madalaks. Lillepeenraorjana end ei tunne st. liigselt ei pinguta.Imbrohi pole eriti liiga teinud. Kui teen siis ikka mõnuga müttan näpud mullas.
Keraamikast! Käime koos '2 korda kuus. Ruume saan kasutada hariduseseltsi omanduses olevas majas. Pesitseme üsna Eesti keskel väikeses kohakeses Kärus. Kui see Sinust väga kaugele ei jää, siis ma arvan, et meie toredale kambale kulub alati ära veidi värsket verd!
Kena vananaiste suve!

Hannah ütles ...

Absolutely beautiful!

Hannah Friedman
Everything Sucks out August '09

Liia käsitöö ütles ...

Thank you, Hannah! :)