reede, 20. märts 2015

Kevadiselt ... paberist ja savist

Kevadised paberpunutised.
Kaks värvilist ovaalset punutist värvimata torudest tehtud, üle lakitud vesialuselise mööblilakiga Alpina Aqua. See kuivab suht kiiresti ja ei haise. Pabertorudest: kollased torud veeretatud ärikataloogi kollastest lehekülgedest, teised värvid on televisioonilehe välimistest äärtest, kus erinevatel päevadel 1 cm laiused värvilised ääred. Põhjaks kahekordne lainepapp, millele on peale kleebitud tapeet. Kui õnnestub, siis teen kõrgele ovaalsele ka kaane peale. Eks näis! :)
Kollane korv kaanega on punutud värvimata torudest, mille alguses kruntisin üle trüki peitmiseks ja tugevuse saavutamiseks vesialuselise seinavärviga, sisse segasin PVA liimi ja vedeldasin veega (jäi selline vedela hapukoore taotline).
Kandilise valge triibuga kasti torud veeretatud ajalehe valgetest äärtest ja enne punumist toonitud kange musta teega ning valmistöö üle lakitud. Hele triip oli mingi mõnus pakkepaber, selline kollaka tooniga.
Üks pilt ka ärikataloogist veeretatud torudest. Ühest leheküljest lõikasin kolm riba, sellepärast ka torud/vitsad sellised peened, aga punuda on väiksemaid esemeid sellistest jut hea.

 
 





 



Veidi keraamikat ka uue lemmikglasuuriga - helebeežiga. Seekordset asjad ei õnnstunud eriti hästi, ise pole rahul. Aga vahel on nii! :)





 

Kommentaare ei ole: