kolmapäev, 22. august 2012

Siit nurgast ja sealt nurgast näputööd

Tšehhi lihvitud klaaspärlitest kee vennatütrele, kes sai eile 18. aastaseks. Helesinistele ja läbipaistvatele pärlitele sekundeerivad antiikvasksed jubinad. Kee sai tehtud peaaegu vahetult enne teele asumist ning käeketti enam ei jõudnud teha, kuid see tuleb, lubasin sünnipäevalapsele.




Tülliroosid telliti juba juunis, kuid ega puhkuse ajal pole käsitööga eriti aega tegeleda. Vihmastel päevadel tuli siiski tüllikangad välja otsida. Roosid nagu kirev suvi. Lisandumas on veel mustad.





Vaagnad meie valla järvepäeva sportlastele (minitreatloni) auhidadeks. Vaagnad olid minu panus valla järvepäevale, mis lõppes mõnusa konterdiga ja võimsa ilutulestikuga.
Tegelikult oli vaja ainult kolme vaagnat, tegin igaks juhuks rohkem, et mine tea kas õnnestuvad. Välja tulid kõik ja ära läksid ka kõik. Ühe sai vend ja viimase haaras endale tütar. Tore ju!
Värvitud on taevasinise kõrgkuumusglasuuriga ja hallid vaagnad sinakashalli kõrgkuumusglasuuriga. Hall on väga ilus just tekstuurse pinna peal, siis tulevad erinevad toonid paremini esile.
Kulbialuse tegin tütrele ja viimane taldrik seeriast pojale. Kulbialus värvitud kõrgkuumusglasuuriga 'merevaik' ja koogitaldrik 'havanna' ja 'venusega'.






Kommentaare ei ole: